Beheer van Social Media

Als startend bedrijf kan het lastig zijn om gebruik te maken van de vele mogelijkheden van Social Media, waaronder Facebook en Twitter. Met name in het midden en klein bedrijf wordt dit nogal eens overgeslagen; omdat er geen tijd voor is, geen geld of omdat simpelweg de kennis er niet is.

In veel gevallen is dit echter een gemiste kans, omdat social media een geweldig marketing kanaal is. Onlangs is gebleken dat social media de goedkoopste vorm is van marketing, mits goed gebruikt.

Het is dus niet zo simpel als een pagina starten, en maar wachten tot de horde gebruikers langskomt. Net als met ieder marketing kanaal is het een zorgvuldig en precies werk. Het is belangrijk om alle kanalen up to date te houden en interactie met de gebruikers is essentieel.

Deze nieuwe aanpak kan nogal eens tot verwarring leiden. Want spreek ik de mensen op mijn social media u aan met u of met jij? Ga ik in discussie of verwijder ik commentaar etc.. Voor degene die relatief onbekend zijn op deze markt is het dus een grote uitdaging.

Besome.nl kan advies geven aan deze bedrijven. Wij hebben al tientallen bedrijven geadviseerd over het gebruik van social media. In enkele gevallen raden wij het gebruik af: er is geen geld, of men wil zich exclusief profileren op andere kanalen. Maar in de meeste gevallen kunnen wij een gepast advies geven. Aanwezigheid op Facebook en Twitter zijn dan ook essentieel.

Niet alleen geven wij een uitgebreid advies, wij kunnen uw social media ook volledig onderhouden. Om dit te doen gaan wij eerst uitgebreid met u in gesprek om de gedachtegang en belangrijke punten van uw bedrijf te begrijpen.  Nadat alles is doorgenomen wijzen wij een (of meerdere) van onze experts toe aan uw social media. Zij leveren vervolgens content aan die weer door een manager word gecontroleerd. Zo heeft u geen zorgen meer over uw social media, en kunt u met een gerust hart focussen op de rest van de zaken

Stuur ons gerust een mail op [email protected] voor vragen of advies. http://www.besome.nl

besome header

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *